Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra för att må bra!


Äta ordentligt

Sova ordentligt

Ha inte för många bollar i luften

Ta lugna stunder för betänkande

Inled inga kärleksrelationer

Ha inte sex


Skitenkelt!!!




Övriga genrer av Kornelia
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-09-23 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kornelia