Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en massa limericktrams från en skamlös hora


En uppsprättad hora på gatan
gick fnaskande uppströms den skatan
med stygnen mot solen
helt bar under kjolen
den ende som nappa va Satan

Han kom från ett helt annat ställe
en rå men rätt tvålfager sälle
som nobbat de flesta
men dårat de bästa
förutom en nyrakad prälle

som föddes en gång i en stuga
där kvinnfolket nog ansås duga
för veken till jul
och somt annat kul
typ slaska och gnugga och suga





Fri vers av halmstrå
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-25 17:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser med ett gillande leende, för att jag tycker om limericksformen ! men leendet stelnar när jag tar till mej budskapet, kvinnosynen !

En ohyfsad kille från Vista
han hoppades; in i det sista
få dejta en tjej
som helt logiskt sa nej
så nu får han till horhuset kvista
2009-05-29

  korpfjäder
Och Djävulen raskar på isen
den lömska och elaka grisen
tar horan i säck
-och se, hon är näck!
men dövar den saten med fisen!
2009-05-26

  Nanna X
de hemstöpta ljusen från Mora
kan bli så förunderligt stora
de brinner för alla
för trista och balla
för aldrig så skamlös en hora!
2009-05-26

    papillon
Snygga limerickar! Applåder! Kan inte motstå ett litet diktsvar,
nämast en mix mellan Clerihew och limerick -

På byvägen i Stackmora
möter du sällan en tjackhora
på gatan går dessa, likt vaktparaden,
vanligast i huvudstaden
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå