Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onanera till mina förlorade drömmar

Du vet, jag tvättar inte känslor längre
jag har krympt dom för så länge sedan
att smutsen, avskummet, inte ens fastnar längre
du kan riva mig hur mycket du vill
med dina gula, förruttnade naglar
med intorkad fittsaft under
då du har onanerat
till mina förlorade drömmar
att lyckas
le

riv mig till barn igen
låt mig åtmistone få gråta
en enda gång




Fri vers av Skäl till själ
Läst 531 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-25 17:26



Bookmark and Share


  Galaxhjälte
underbar
2012-01-04

  Fredric
grymt och brutalt bra! Jag gillar kraften i det språk, de motbjudande bilderna som du målar... Starkt!
2009-05-26

  Maria Natasja
Jag har inte ord.......Jag vet inte vad jag ska säga??
Du är underbart förjävlig! Me like!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ