Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet man inte om man ångrar handlingar eller inte. Och hoppas att han inte läser det här. Hur han nu skulle hitta hit. 24 Maj


En försommarnatt(sdröm)

Det måste varit natten
Eller tiden
Eller ljuset
Mitt läppstift på din hud

Jag känner ångest
Eller lycka
Eller kärlek
Mina händer på din jacka

Vi kommer aldrig ses igen
Eller ja
Eller nej
Dina tankar i mitt huvud

Dina vänner tyckte jag var dum
Eller slampig
Eller söt
Mitt läppstift på din hud




Fri vers av Immediate
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-25 19:07



Bookmark and Share


    sårosa
gillar speciellt .. mitt läppstift mot din hud
2009-06-06

  tatjana
Vad fint skrivet!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Immediate