Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan drömmen rinner ut

 

mina orealistiska

drömmar om ett liv

när framtiden inte finns

för att den redan passerat

 

min orealistiska

längtan går inte

att betvinga

tårarna självtorkar

 

medan drömmen 

rinner ut i den

tomma dagens

ensamhet 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 20:10



Bookmark and Share


  Sturesdotter
*har massor av pappersnäsdukar*
detta diktjag har fastnat med foten i en fälla
*ringer landsfiskalen*

drar på mig storstövlarna
och vadar ut till dig och räcker handen!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP