Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunka i himlen som var du

Att undvika dig, är bästa försvar
För när du säger mitt namn
växer jag
flera meter över marken
och jag glömmer vem jag är,
För då blir jag perfekt
och dina ögon,
är värda att dö för.
Men när jag vaknar igen
slår himlen ner mig igen, och då
betyder ett mirakel ingenting alls..




Fri vers av Heartland
Läst 546 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-25 22:17



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
Alltså Lili, den här är så sjukt bra. Kan läsa den hur många gånger som helst!
2011-04-04

  Lasseman VIP
Wow! vad bra skrivet! ja man vill ju bli sedd av den man älskar.. då är det sant som du skriver! att då växer man.. applåder i massor
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Heartland
Heartland