Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eror och eoner


eror och eoner
passerar oss förbi
dom säger fånga nuet
hur går detta till?

är nuet blott en hägring
en verklighet vi söker
någon vi vill närma oss
men likt horisonten rör sig bort?

nej nuet det är här
det jag känner med mitt finger
ljudet av kondorens vingar
värmen av en eld som brinner

musikens moll och dur
gör oss större än ett djur
att vara här i världen
bland alla dessa färger

det var en gång
det döda blev en sång
siffror och atomer
naturen tog ett språng

en knall en blixt
vi finns

vi är allt och lite till

skapade av noll och ingenting.







Fri vers av barfotafantomen
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-07 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen