Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

översatt från tystnad


vi som skulle bli vårt öde
blev inte mer än historia

nu i efterhand förstår jag varför

jag har nu översatt de sista månadernas tystnad till ord.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen