Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringarna på sjön

När blir ringarna på sjön för stora
för att man ska minnas
den sten som kastats?

Är saknad flingor som blir is i glaciären
längtan vintern som smälter
och det gröna blir ett skimmer över världen?

Åh den tid som flytt.

De ömma tystnader som endast träden minns
ögonbryn som böljat
vassa läppar
som hjärtat skurit sig på.

Vem kommer vi att glömma?
I vilken sal ska vi vandra barfota till ekot av det som inte skett?

Svaret är ytterligare en mening med ett frågetecken efter.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-26 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen