Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliv av

Du står på mitt hjärta

Kliv av

Dina skor är hårda och smutsiga

Så snälla stå inte kvar




Övriga genrer av Therés
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-09-23 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!