Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

När nattens svårmod
svinner
i ljuset av en ny dag
minns
att solen var inte förlorad
lyste blott
för en annan verklighet.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-26 10:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rachel Roth
svårast är att ha den tanken just i svårmodet...
men befriande härlig insikt
2009-05-28

  vera gade VIP
Syftningsfel? Gunnel - nu har jag ändrat...
2009-05-27

  Gunnel Eriksson VIP
Efter många genomläsningar måste
jag konstatera att jag inte förstår
dikten. Vad syftar "den" (tredje raden) på?
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP