Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är lättare sagt än gjort


Rycka upp

 

allt

är möjligt

att säga i ord

 

det svåra är

att få det

sagda gjort

 

bestämmer mig åter

för att göra

utan att låta annat störa

 

sådant som stör mig

och förlamar som när

telefonen aldrig ringer

posten oftast är opersonlig

mail uteblir måste återfå

känslan av att det är

betydelselöst

 

jag börjar blir bra

på att lura mig själv

även när hjärtat skriker

 

nu ska jag rycka

upp den sensitiva

med roten och kanske

 

plantera den på

en plats med

bättre jordmån

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-26 16:32



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Man får börja med en tanke...
2009-05-26

  * Ammi *
ja oftast är det lättare sagt än gjort, men lite är en bra början
kram
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP