Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut då

 

här finns ingen mer

jag bestämmer själv

måste

bestämma allt

önskar jag slapp

 

att för en enda dag

slippa fatta

några beslut

det vore

en nåd att bedja om

 

till den som

inte vet och

inget förstår

säger jag

njut då av det

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-26 16:44



Bookmark and Share


  ~Hope~
Haha... hur många gånger har jag inte tänkt just så här och jag säger detsamma som du: Njut då!!!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP