Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i spegeln

 

flickan i spegeln

plötsligt så lik en kvinna

alldaglig och grå

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-26 19:12



Bookmark and Share


  UllaBritta
I en spegeln står jag ansikte mot ansikte
med sig själv.
Jag ser en kvinna i 73 års ålder
det står i prästbetyget.
Jag ser mig i spegeln noga
jag ser ingen grå alldaglig kvinna
som väl är.
Jag ser en kvinna i bästa åldern
som njuter av livet
varje dag.
Tack för en dikt som gör att man
börjar att tänka är det så............
2009-05-27

  Bodil Sandberg VIP
En lite ängslig haiku så väl förmedlad och talande

livet går fort..alldeles för fort
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP