Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker att du får mig att vilja, ta din gnista

Kontroll

Kuvad av viljan att vara god

Vill känna värmen

En mörk tanke
gömd bakom blå ögons glimt
sprungen ur undertryckt ilska

Höra dig skrika

Vardagligt vandrande
utstrålande trygghet bland andra

Se ditt ljus släckas

Vem vet?

Ingen

Känna skrattat bubbla upp
till åsynen av ångesten i ditt ansikte


I den mest ljusa av själar
drömmen om en känsla förbjuden

Jag vill värmas av hela din röda pulserande ström
rinnande längs mina smala fingrar



Kom
Lek med mig




Fri vers av Jannike
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike