Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågade Livet

Slingrande
          Slingor
               Lekande
                         Ord
                            I
                         Vågade
                       Bågade
                Busande
          Susande
     Följande
  Böljande
Havssalts
  Sköljande
       Lekande
           Smekande
               Solnedgångs
                        Blekande
                             Strålande
                                 Målande
                          Strandgossars
                                     Vajande
                         Flaggstängers
                              Svajande
                         Segelduks
                     Gungande
                Masternas
             Sjungande
        Skotdragets
       Gnisslande
        Sjömannens
               Visslande
                  Skummande
                           Kryssar
                               Kramar
                                   Och
                             Kyssar                    
                      




Fri vers av Pulsatilla
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-26 22:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här svänger det må jag säga i en takt som bejakar känslor intill allt det som kan bli och upplevas!
2010-06-03

    Cajsa
Mycket bra skrivet, härlig att läsa
2009-05-27

  W.Riter
*skrattar* Den här var somrigt slingrande. Blev lite yr när jag läste den.:-)
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla