Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror inte på döden


tror inte på döden

många säger den är svår att undkomma

får väl leva för evigt tills jag dör då.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-28 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen