Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort med vindarna


Ålderns Aska

Mitt i ålderns aska
brinner ännu lågan kvar.

Jag vill känna livets puls,
vill inte låta livet fara
bort med allt för snabba vindar.

Jag vill älska, bli älskad
och låta ålderns aska
fara bort med kastliga vindar

Jag vill ha en framtid,
en framtid som jag vet,
egentligen inte finns

Jag vill lapa i mig livets
vatten igen
Låta ålderns aska
fara bort med kastliga vindar.
Skall det vara så svårt!




Fri vers av UllaBritta
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-27 02:35



Bookmark and Share


  gunillago
Håller med , absolut, åldern är inget hinder för kärlek...du uttrycker det så väl...
2009-06-02

  En strimma av guld
Helt männskliga krav som du ställer. Åldern har ju som vi sa ingen betydelse utan det är ett behov som är starkt och nödvändigt för överlevnaden.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta