Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medans du sov

Jag tog min bil
stack bort från allt
Ut i mörka natten
mot ett hav så salt

Foten på gasen
radion högt på
Mil efter mil
vad tänkte jag då

Skulle jag klara det
gjorde jag rätt
När jag bestämt mig
kändes det lätt

Nu hade jag inget
förut fanns allt
Nu hade jag ingen
allt blev ju så kallt

Jag närmar mig kusten
och känner mig fri
Nu syns havet
Jag är här...inte vi

Då känner jag saknad
jag vill vända om
Trycker på gasen
och \"du viskar kom\"

Mil efter mil
tillbaka igen
Smyger mig in
och lägger mig sen

Snart ska du vakna
från sömnen så het
Vad som har skett
inget du vet




Fri vers av Therés
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-09-23 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!