Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pythagorean Theatre (3rd Act, 4th Scene)


Empty Corner in Tower of triAngle




Somewhere Soon
-Will triAngle Fall?

Then There
-Pyramids Never Fall.

Somewhere Soon
-We're Built UpsideDown.

Then There
-Uniqueness's Even Stronger!

Somewhere Soon
-This Feels Shaky?!

Then There
-Stay Your Angle!!!

Now Here
-We Need Corner!

Then There
-Never Been Corners...

Now Here
-I want Corner!!

Then There
-Don't Move Now!!!

Somewhere Soon
-Creating Corner Where?

All Ways
-I'm in The Middle...

Now Here
-Between Us Three!

Then There
-Just An Illusion...

Somewhere Soon
-Rather A Relation!!

All Ways
-Your Never Ending Transformation!!!

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP