Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig Stockholm, din gamla hora. När ska du dö?


jag älskar dig stockholm din gamla hora

jag vet att du har världens äldsta yrke
så många har sålt sin själ till dig
för att förtvina deprimerade i sin ensamhet

herr och fru stockholm röker sina fina kubanska cigarrer
och föser undan nytänkare utan att fundera

medan fru stockholm suger av new yorks ruttna kuk
så får herr stockholm sin aidssjuka kuk avsugen utav oslo

jag lämnar dig nu stockholm min älskade hora
för något annat
för att överleva
i några år till
återvänder gör jag när någon
har släppt en bomb på dig




Fri vers av Skäl till själ
Läst 724 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-27 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att Stockholm sneglar mer på New York än Oslo på Stockholm.
Gävle sneglar definitivt på Stockholm.
Här vågar folk inte ens tala sin egen dialekt utan skall låta som stockholmarna.
2009-05-27

  Svartsilver
jävligt bra!!
2009-05-27

  Maria Natasja
Du skapar bilder i min hjärna....en rå tavla,och jag gillar det mycket!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ