Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Choklad är ingen tröst

Jag hatar skolan
jag hatar livet
jag hatar ensamheten
jag älskar choklad
men det hjälper inte
inte ett dugg
för livet fortsätter exakt på samma sätt.




Fri vers av Blunder
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 23:04



Bookmark and Share


  amarcord
din titel slår omkull fundamentet mitt liv vilar på ;)
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder