Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortplantning

 

förundras över

att hjärtats värme

stannat kvar

 

obesvarade hjärtan

som ropar sina ekon

i sin öknar

 

borde väl förfrysa . . . . . .

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-28 08:46



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Frosten o kylan kan aldrig förgöra ett brinnande hjärta som en del människor har, såna som du t.ex....
2009-05-28

  Anders Nordlander VIP
Fin ton i dikten
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP