Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din andedräkt doftar patetiska rader om kvinnan som försvann

din utandning doftar gammal intorkad snus
och patetiska rader om kvinnan som försvann
eller om fittan som försvann, som du själv författar

med ett tunnelseende ser du din omgivning
som i sin tur bevakar dig från grusgångar och hustak

du svettas så med könet i handen
du kan inte ens komma längre
då ditt talande rövhål, som burrough så väl beskriver
ger dig order om att tänka på den där
gamla vaktmästaren som tog din oskuld

intima stunder med dig själv
som är alldeles för många gånger
då du är skinnflådd innan frukosten
ingen ejakulation
bara svett och blod




det är du min kära herre som jag beskriver.
känn dig träffad!




Fri vers av Skäl till själ
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ