Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är inte poesi...


detta är grammatik.


Det har blivit allt vanligare att människor säger/skriver "ta självmord", när det i själva verket heter "begå självmord"

Hur kommer det sig?






Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-28 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...? för att ge är devalverat?
be o gå...oxå :-)
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP