Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

 

kan man vara

både nära och

långt borta

 

isåfall är det

precis det

jag är

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-28 22:04



Bookmark and Share


  Ilona _L
Oj så träffande och poetiskt!
2009-05-28

  Lotti
underbart poetat ,jo det tror jag
2009-05-28

  Sturesdotter
Nära och borta; ibland är de bästa vänner!
Rätt ofta faktiskt...
2009-05-28

  Hanna Wallén
Det kan man.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP