Foto Ulla

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla




Månskäran

 

så många gånger

jag har nigit för

mångubbens skära

och önskat mig tre ting

som i Bo Bergmans dikt

 

idag ler jag åt tanken

när jag niger

och önskar

blott ett




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 23:11



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Huvudsaken att man inte slutar önska...
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP