Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Jag ser att du gråter
att kinden är våt
Jag gjorde dig sorgsen
min vän förlåt
Jag menade inte
allt dumt som jag sa
Förlåt mig min älskling
jag vill se dig glad




Fri vers av Therés
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-09-23 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!