Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten förändras

 

Min dikt förändras ju längre bort du är

förbittras, förstenas.



Bokstäverna är dock svarta

bara på grund av att framtiden är vit.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-29 07:27



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja dikten förändras...men ta kontakt om det går, framtiden kan då se annorlunda ut...
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf