Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som såg mig då

 

vi såg varandra

hon och jag

när vi var i

bättre skick

de där dagarna

då vi slet och hade roligt

 

vi minns . . . .

hon blev sviken

och sorgen sitter kvar

du fick ju i alla fall kärlek

sa hon besviket

och jag ser tydligt våra

olika livsvägar

 

att ha någon

med gemensamma minnen

är större än

jag hade trott

men också

mindre




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-29 07:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl skrivet om människors möten, tankar och livs vandringar...ja...
2009-05-29

  Sturesdotter
Tänkvärt tänkvärt...
minnen; bra och lite sämre; men de finns där iaf...
tycker personligen det är bättre med alla minnen; då lever man och HAR levt...
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP