Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Hemligheter

 

det finns saker

som man inte kan

dela med någon

inte jag

inte nu

 

en djup känsla

ett varmt stråk

i hjärtat

som jag ska

dela med bergen

 

som jag

viskar i

min hunds öra

och hon kan

hålla det hemligt

 

katten som

säger att

allt är bra

bara han inte

glöms bort

 

vinden som

får höra

kanske

blåser mina ord

till någon

 

annars vet bara havet och jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-29 07:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet! Det finns sådana saker, som man bara anförtror sig själv. Jag brukar säga, som bara jag och GUD vet.
Och sådana hemligheter har nog alla människor.
2009-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tankar man har
man spar i hjärta
och själ kan göra
en väl att tänka på
Du har så rätt så!
2009-05-29

  Njord
Jaha ja, nu får tiden utvisa om jag har förstått? Njut!
2009-05-29

  Jorska
Mmm träd, stigar och ängsull är bra på att bevara hemligheter. Underbart skön text att börja morgonen med. Tack!
2009-05-29

  Ronny Berk
som en naturlyrisk vandring den dikten, förmedlar mej känslor av just tankar under livs vandring över livs stigar, väl kända likasom obanade
2009-05-29

  Sturesdotter
Hemlisar mår bra att gro till sig inombords...
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP