Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

När du vill
men inte kan
när du kan
men inte får
när du får
men inte vill...




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-29 08:12

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Undrar här så vad du syftar på
går att få in olika budskap i denna
2009-06-03

  vera gade VIP
Gulledej! Själv står jag på det stadiet då Tålamod är det avgörande...
2009-06-01

  Björn Nilsson VIP
Livet är ett jäkla virrande mellan obestämdheter!
2009-06-01

  Njord
Moment 22?
Viljan är en fantastisk förmåga.
Så kanske man kan det man vill fast man inte får.
2009-05-29

  Eva Langrath VIP
Dina ord beskriver kristallklart känslan av uppgivenhet och att vilja vara någon annanstan än där man är. Alltid i otakt med livet,
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP