Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Underbart är kort

 

så har den strax gått

syrenernas månad

den man i dikten kallar för lånad

 

så gick den med all sin prakt

med syrener som länge har stått på vakt

och nu följs av rosors mängd

 

syrener vissnar

som den som sörjer att

underbart var så kort

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-29 11:02



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vacker bild och text min vän :o)
2009-05-30

  Eaglemountains VIP
Här hos mig har inte syrenerna börjat blomma än .....

vackert skrivet!
2009-05-29

    ej medlem längre
Ja syrener är underbar! Fint skrivet
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP