Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den händelselösa attraktionen

 

växlar hand som stöd
för min till synes tänkande
men egentligen tömd på tankar huvud

nu stödjer jag mig på min värdelösa vänstra
istället för min onanihand
för jag såg Márija rida på en stjärna
utanför fönstret där
elefanter betade gamla spår
i leran som hade hårdnat
till avståndet mellan två blommor i samma trädgård
där replika konstnärer
som smugit sig ut
från min bakficka
ritar smältande klockor på träden

och i mitt hjärta




Fri vers av Sanchez
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-29 11:26



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
och i mitt hjärta
en flodhäst på mitt hjärta
zebror när min själ då savannen
hårdnar in i afrikas mörker
reptil lika poeter ljuder i
afrikas djungler
i min tid av närhet
når jag ut i din frihet
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez