Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland funderar man. . . .




Vad det handlar om

 

när vänner inte

hörs av och man jämt

är den som själv gör det

då kommer den där

speciella saknaden

av

förtrolighet

att få vara förtrolig

med någon där man

får vara sig själv

det

är vad det

handlar om




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-29 14:06



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja .. förtrolighet kan man sakna, alla behöver vi någon att dryfta med
kram
2009-05-29

  Sturesdotter
Förstår PRECIS vad du menar!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP