Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I wonder why


You are
Hazel eyes

in those deep mirrors
desire lies

It sometimes
burns my skin

and I sometimes
wonder why we felt

love was such a sin




Fri vers av SeXara
Läst 659 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara