Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollsländan redan nu (sjubening no 7)







nu ville trollsländan sväva ut ur akvarellen
nu var syrénsnåren sötare än drakungar
nu satt där ett Jo bakom varje ögonblick
snart måste Juni bestämma sig åt vilket håll allvaret bor
nu följde huldran sina skratt mot regnbågen
nu trollade solkatten fram sin sannaste saft
nu inväntade älvan sin redan förbiflugna gryning









Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-29 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP