Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna älskar jag och tycker så väldigt mycket om !!

När jag är gammal och grå
när min kropp inte vill
är det något du ska tänka på
när jag inte längre räcker till.

Säg att jag inte är äldre
än den dag du såg mig först
säg att jag är lika vacker
att bara jag kan släcka din törst

Säg att mitt hår glänser
som havet efter storm
att mina händers beröring
är den enda du tycker om.

Se på mig genom tid
när jag inte längre orkar se
när mina ögon slutits
se på mig och le.

Säg till mig då dagen dör
att det är så jag ser ut inuti
kärlekens ögon förändras aldrig.
Bara vi.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-29 23:48



Bookmark and Share


  durr
Tusen miljoner applåder till en underbar text
2009-05-30

  Junitvillingen
Åhhh, jag älskar texten!! Så mjuk, varm, vacker. Så berörande att ögonen tåras. En riktig pärla att läsa om och om och om igen:-)
2009-05-30

  Sturesdotter
Ljuvlig! Ska läsa den högt för den som rört mig hjärta!
2009-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det precis!
Kärleken är så vis!
Den ser den man var
när man blev ett par
så även om man blir
hundra ser man ut
för varann, som när
man träfffades då
och var 22... Efter
det är man alltid
bara 22 åldras
aldrig. Men OBS så
länge man ser på
varandra med
kärlekens ögon!
**************
Underbart vackert skrivet!
**********************
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP