Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Dansandes till någon sorglig ballad.

-




Alla håller handen och
viskar en massa kärleks ord
medans jag dansar för

mig själv,

till någon sorgsen kärleks låt.




-




Fri vers av skrattalitetill
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 00:32



Bookmark and Share


  92 Lady J
Trevlig text, bra skrivet! : )
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

skrattalitetill
skrattalitetill