Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då får nåden vara... limerick



En prälle från innerstans Klara
sa "avlösning får du ju bara
om du ger mig hopp
och hela din kropp
för annars får nåden nog vara!"




Fri vers av halmstrå
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-30 09:13



Bookmark and Share


    papillon
Den pilske pastorn från Klara
får för Petrus kanske förklara
varför flickor från träsket
ger en klåda i fläsket
som han inte alls kan försvara
2009-06-01

  Ronny Berk
en tänkvärd och välformulerad limerick, bikt och bättring må prällen tillkomma, nåden ska väl inte förutsätta gentjänster...begrundansvärd
limerick...ja !
2009-05-30

  korpfjäder
Svidande limerick det där du!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå