Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trodde han nog inte

 

min älskade sa en gång

du är för social för att vara ensam

jag grät och visste

att hans sjukdom var på slutvarvet

 

när du träffar någon att tycka om
så behöver du väl inte gifta dig

 

den stundens allvar träffade

mig som pilar i hjärtat

och där sitter de än

 

han skulle bara veta

hur fel han

hittills har haft

 

tur att han slapp bekymra sig

om min totala ensamhet

 

man vänjer sig

och man

tänjer sig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 13:29



Bookmark and Share


  Ilona _L
Mmm man tänjer sig! Så väl fångat och uttryckt!
2009-05-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja en blick
från det som var
förstår att Du med
Dig de orden alltid har
2009-05-30

    soffran
Gud vad vackert.
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP