Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det är förkent...

The GIrl

Hon älskade någgon så högt på jorden
Någon som aldrig sa dem tre små orden
Hon ville alltid i hans närhet vara
Men han brydde sig inte, ignorera henne bara
Hon står på vägen och tänker på sin vän
Det kommer en bil, hon tänker inte mer igen
Han står vid hennes grav med en ros som är röd
Ja nu är hon borta, nu är hon död
Han viskar tyst dem tre små orden
Men nu finns hon inte kvar på jorden

Innan det är förkent...




Fri vers av KramiZZ95
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95