Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen kom tidigt och bebisen på tvären



din fru har kopierat hitlers mustasch
som jag sliter av i ett långsamt ryck
steker den tillsammans med omogna gurkor
som jag bjuder ditt barn på

jag är barnvakt åt henne
"pappa ska bara sätta på städerskan på jobbet några gånger, men denna trevliga och unga mannen kommer att ta hand om dig"

min änglavakt kom sent i år
men julen tidigt
och bebisen på tvären
"tryck in henne igen, hon har fel hårfärg"
men den lilla flickan lyssnar inte
på mina beklagande ord
jävla snorunge

pappa kommer hem
betalar mig med en kyss
och en käftsmäll till dottern.




Fri vers av Skäl till själ
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ