Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en vän närs

Vissa personer blir i minnena kvar
visa personer när änglavingar med sitt varande
Vyssja den vän som lär dig tystnadens lov
Be om en vän då livet dig endast pengar sänt

 

 

 

 

 

I stillhet färdas vi mot vårt inre
centrum
I ro finns vi till
När tystnaden faller, faller vi till
föga för rösten som kallar på oss




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-05-30 22:05

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blue-star
Tänkvärt ......En vän betyder så mycket.... Vackert
2009-09-11

    ej medlem längre
Mycket tänkvärd och vacker dikt!
2009-07-05

  parallellt
Jättefint, jag gillar den starkt!
2009-06-11

  Blåbäret
med en stilla medvetenhet skriver du
och det blir så härligt att läsa
2009-06-03

  Miss Mod
Att vyssja sin vän....det tilltalar mig mycket.
2009-05-31

  JNI
Väldigt bra skrivet!

kan även läsas som en hyllning till en avliden.. du får så ofta en härlig tuch på dina texter !
2009-05-31

  anits VIP
Tycker mycket om den här,
den säger mig mycket om
vänskap
2009-05-31

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet vännen min!
2009-05-31

  Gisela Nordell
vänner är som änglar
smeker oss med varma ord
då hjärtat behöver, eller
finns med oss i tystnad
i djupt samförstånd
en rikedom stor
2009-05-30

  ¤Anne¤
vänner är en sådan källa för oss, och inga pengar i världen kan köpa oss dem, din text sparas
2009-05-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Djupsinnig sak
helt i Din smak
Men en vän är
bättre än guld
har man det är
lyckan en huld
I ron vilar väl
både tanke o
själ, där hör man
väl vem, som vill en
väl och vem man själv
vill göra väl...
2009-05-30

  Suzy med punkterna
Att falla till föga för rösten som kallar.........bedårande!
2009-05-30

  Carola Bouvin
När tystnaden infinner sig kommer många sanna tankar om vad i livet som är det viktigaste, vad man skall ta till vara på.
2009-05-30

  friheten
vacker
2009-05-30

  L Patrik W Johansson VIP
Skrev du inte det där i en kommentar först

det är ett väldigt bra system att spara sådana för se vilka pärlor det kommer fram i stundens ingivelse
(gör det själv ibland)

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-30

    ej medlem längre
Fin text det här, me like!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP