Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Gränser

 

säg mig var de går

alltings och alla gränser

som är suddiga

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-31 20:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det har jag undrat...
Något att fundera på!
2009-05-31

  Njord
De går nog, där man själv sätter dem?
Tankvärd liten text
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP