Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom kameran på morsdagsfotot

 

pappa

du tog fotot

på oss på morsdag

pappa

jag har aldrig

förstått varför

jag inte fick

älska

dig

 

ibland

har jag tänkt att

du nog ville haft en pojke

ibland har jag tänkt att

du hade svårt för kärlek

pappa

jag vet inte något mer

än att jag alltid gråter

av Taubevisan som börjar

''Pappa kom hem för jag längtar efter dig''

 

pappa

du var min

allra första

obesvarade kärlek

sedan dess

har det funnits

flera




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 11:10



Bookmark and Share


  KristinaE
.. vackra ord i denna dag som kan vara kvinnans, tänker att vi alla kvinnor bär moderns omsorg inom oss oavsett de "barn" vi ger den till! kanske var det pappan...? alla är vi barnet inom oss! eller?
2009-05-31

  Suzy med punkterna
Mycket starkt skaldat som berör mig då jag kan känna min egen längtan i dina ord.
2009-05-31

  Sturesdotter
Ja. Glömde berätta: bokmärkt.
2009-05-31

  Sturesdotter
*ryser*

och

*ryser*


så oerhört berörande! i allt.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP