Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag skall jag göra detta omfamning, ah, att dö genom en kyss. Tanken är tagen från bibeln och höga visan


människosjälen och Kärleken

Han lever i den heliga tillgivenhetens frid och
viskar ömt till sin älskade i själen smala barriärer
han omfamnar henne i sin kärleks ädla tröst
han hälsar henne med sina älskande ögon
när de i kärlek vänder sina blickar till varandra
han kysser henne passionerat med sin gudomliga mun
du är lycklig, mer än lycklig
i denna den ärofyllaste av timmar
timmar under lenaste silke, bara du och han
han smeker henne på kärlekens bädd
när hon sedan blir riktigt intim med honom
stiger hon till salighetens
höjder och till den mest intensivaste njutningen
O, älskade Själ, låt dig bli älskad och håll
dig inte så våldsamt på avstånd
vart du nu än finns.../





Fri vers av ramsesII
Läst 460 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-31 19:44



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vackert...
2009-06-18

  Cosmic Johanna
En mycket innerlig dikt som förmedlar det vackra i det intima.

varma applåder för denna talang.
2009-06-17

    ej medlem längre
Vilken härlig o fantastisk dikt! jag beundrar ditt sätt att skriva, fortsätt ge oss skönhet, när den är som bäst!
2009-06-10

    ej medlem längre
O, älskade Själ, låt dig bli älskad och håll
dig inte så våldsamt på avstånd
vart du nu än finns.../


så fort tankens förmåga att uppfatta att nånting är långt borta så är den/det, det automatiskt....
2009-06-04

  Nasrin
Helt underbart!
2009-05-31

  Nikolina
underbart!!!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII