Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt här på Poeter.se


Trädet

Ett ensamt träd står i en trädgård, långt ifrån de andra
Det är som jag ifrån dig.

Likt ett träd växer och blommar
så gör vår kärlek det.

Men ibland kapas grenarna och kontakten bryts
som när jag bråkar med dig.

Men även ifall grenar bryts av, så kommer grenarna tillbaka
som jag till dig!




Fri vers av Vixxi
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 19:53



Bookmark and Share


    Elly
Jättebra.... Känner igen mig i texten. =)=)=)
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Vixxi