Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en mycket speciell vän


Ords smekningar


Ords smekningar
hur kan de beröra så
lägga sig som
ett balsam runt själen
eller få mig
ett drömma mig
bort någonstans

som en mjuk vind
om sommaren
kom du in i
den värld som är min
och jag hoppas
att du stannar
du – som jag nyss inte
visste fanns




Fri vers av Junitvillingen
Läst 489 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-31 20:20



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Själ att fånga...
2009-06-01

  Lars Hedlin
Orden som berör, i sinnet man hör..vackra rader i etern letar sig fram...Själens balsam minsann...Vackert..*L*
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Så fint till din vän som jag är säker på känner precis likadant.
2009-05-31

  Majalis
Otroligt vacker, denna bokmärker jag!
2009-05-31

  Carola Bouvin
Jätte fint "du- som jag nyss inte viste fanns".
2009-05-31

  Stefan Höglund
Denna Dikt skulle stå som första text i varje
skolbok eller hem-sida. Vackert
2009-05-31

  issac.a.m
njuter av dina fina ,vackra rader som ge ifrån sig kluckande ljud när de smeker de små vågorna...Vackert skrivet
2009-05-31

  Nikolina
ömsint
2009-05-31

  Nikolai Jungsin VIP
vänskap är underbart
så vackert beskrivet
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen