Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döds kär




Styckad


kärlek



Älskad


bitvis



Fryst


tinad



Framtagen


undanstoppad



Jag


var


döds


kär


i


dig












Fri vers av blaite
Läst 530 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-05-31 23:21



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Väldigt bra om än våldsam text..
2010-03-20

  beam72
oj oj oj denna text bokmärkes
underbar och våldsam
2009-06-09

  inutimonster
bättre än så blir det inte, mer än så behövs inte.
2009-06-07

    Tea Alex
Härligt, otäckt och underbart beskrivet om kärlek!
2009-06-06

  Sanningsägaren VIP
hehe nice STYCKEindelning i denna ;P
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Här kan vi snacka dubbla budskap. Strålande;=)
2009-06-01

  Troll ॐ
det här är skrivet underbart!
2009-06-01

  Junitvillingen
Ska det vara så ska det!;-)) Finns väl ingen förutom du som kan skriva så dubbelbottnat & med sån intensitet och känsla att man blir nästintill mållös...Högsta betyg och applåder!!
2009-06-01

  Matilda Linnéa Tinér
riktigt grymt!
2009-06-01

  sulimaa
Men herregud...igen! Du är dubbelmeningarnas mästare!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite